Het perfecte 21 diner cadeau

De gastheer of -vrouw van een 21 diner investeert ontzettend veel tijd en vaak geld in het organiseren van een 21 diner. Dan is het wel zo netjes om een leuk cadeau uit te zoeken. Dat hoeft niet direct honderden euro’s te kosten, maar het moet wel een persoonlijk Cadeautips zijn of iets wat de jarige al voor langere tijd wil.

Verbluf je vrienden met het perfecte 21 diner cadeau

Natuurlijk wil jij het beste cadeau voor de jarige job regelen. Hiervoor hebben wij een aantal tips voor je klaargezet:

1. Zorg dat het persoonlijk is

Een persoonlijk cadeau wordt een stuk meer op prijs gesteld dan een willekeurig cadeau dat je op het laatste moment hebt gekocht. Denk hierbij aan de hobby’s van je vriend(in) of iets wat hij/zij al voor langere tijd op ogen heeft. Hiervoor kun je uiteraard ook samendoen met andere mensen. Zo heb je een duurder cadeau waar je allemaal iets voor bijdraagt. Weet je het écht niet? Een waardebon van bijvoorbeeld Bol.com is nog steeds een leuk cadeau, hiermee kan de jarige namelijk zelf kiezen wat hij wilt.

2. Vraag het!

Je hoeft niet geheimzinnig te doen voor een mooi cadeau. Door de jarige te vragen wat hij/zij graag wilt, vermijdt je eventuele teleurstellingen. Zo weet iedereen wat ze kunnen verwachten en heb jij gegarandeerd een leuk cadeau gekocht!

3. Probeer een origineel cadeau

Met een origineel cadeau voor het 21 diner maak je gegarandeerd de jarige blij! Denk hierbij aan een cadeau dat speciaal gemaakt is voor je vriend met een persoonlijk bericht. Denk hierbij aan een gegraveerd horloge of ketting. Of gewoon een tegeltje met een origineel bericht!

Bonuspunten als het cadeau bij het thema van het 21 diner past!

4. Maak een filmpje of toneelstuk

Wat is er nu leuker dan een gepersonaliseerd toneelstuk of filmpje waarin jullie bijvoorbeeld een memorabele of grappige gebeurtenis naspelen? Met een filmpje kun je ook creatief zijn. Bijvoorbeeld voor het aankondigen van het échte cadeau of een komisch filmpje maken met slechte special effects.

5. Verwerk het cadeau in een speech

Als je dan toch al indruk wilt maken op de jarige en je hebt het perfecte cadeau gevonden, verwerk dit dan in een leuke speech. Vooral als je het cadeau om een persoonlijke reden geeft, is het top om de reden dat je dit cadeau gekozen hebt te verwerken in de speech.

Enkele cadeautips:

Inhoudsopgave